Quote

The goal is not to change your subjects, but for the subject to change the photographer.

zondag 6 februari 2011

te veel hobby's te weinig tijd....

te veel hobby's te weinig tijd....
Allereerst iedereen bedankt die gereageerd heeft op mijn eerste bericht, ik was blij verrast al zoveel respons te krijgen, ik zal zeker jullie blogs in de gaten houden.

Zaterdag is altijd een drukke dag, Jeannette en ik spelen in een Tango orkest wat elke zaterdag repeteert in Amsterdam, maar onderweg naar huis begon het toch weer te kriebelen, zullen we nog even langs de AWD? Zouden er wel beesten te zien zijn als het zo stormt? Maar wanneer doen we dan boodschappen? als we maar wel op tijd thuis zijn voor... enzovoorts, maar uiteindelijk gingen we toch, rond een uur of 4 parkeerden we bij Panneland, we liepen rechtsaf,


en langs het ruiterpad richting Vinkenveld, even kijken of de waterspreeuw er is, maar die liet zich niet zien, het waaide hard, erg hard, ik had bedacht om langs het Zwarteveldkanaal te lopen, eerst aan de overkant een stukje door het bos, de herten stonden lekker beschut:
Daarna weer terug naar de kant van "Astrids Driftje" waar we lekker beschut liepn

Het water sloeg over de eerste brug heen:
Af en toe zagen we wel wat herten, maar door de wind waren ze erg nerveus, ze waren steeds weg voor ik de camera omhaag had.
Dan maar wat plaatjes van het kanaal, mooie kleur in de bomen, zou dat mos zijn? of zijn het de eerste tekenen van t voorjaar?

Langs de schuilhut, maar ook de vossen lieten zich niet zien vandaag, het wordt al wat laat, we lopen over de strandweg terug als de eerste zonnestralen door de wolken breken:
 Als we over de pannelanderweg terug lopen naar de ingang zien we nog wat hertjes, het is al aardig donker in het bos, maar ze zijn zo dichtbij dat ik toch maar afdruk, kijken of "lightroom" er nog raad mee weet

Toch wat ruis, maar wel een lief koppie.
Als ik dit schrijf is het zondagavond, vanmorgen een lange wandeling gemaakt met Jeannette en haar vader.
Ga nu eerst de fotos "ontwikkelen" en probeer morgen een berichtje te plaatsen, heb al wat mooie fotos gezien op de camera.

Andre

3 opmerkingen:

 1. Hà hà, ik herken dat, als we nu dit.. en dan....
  Even naar de AWD, bijtanken, genieten...
  Dat gebied heeft zo`n aantrekkingskracht!
  Ik ben blij dat er meer mensen zijn die dit hebben.
  Het donkere hertje vind ik grappig gedaan en het water dat over het bruggetje slaat, heel leuk om te zien.
  Ik ben benieuwd naar de rest van je foto`s,
  groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch nog mooie foto's van zo'n korte tijd in de duinen. Goed dat jullie de storm getrotseerd hebben.
  gr. Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks het weer , toch een leuke serie weten te maken.... ik bekijk je foto's met plezier, ben benieuwd naar je andere opnames.

  Groet, Joop

  BeantwoordenVerwijderen